Meny

Betalning och Återbud

Här finner du information om betalning och avbokning.

Avbokning

Om det dyker upp oförutsedd händelse eller annat som gör att du vill avboka din operation måste du tyvärr göra det minst 10 arbetsdagar innan själva operationsdagen.

Estetiska operationer måste du avboka 14 arbetsdagar före. Det är tråkigt, men om du inte gör det måste vi fakturera dig 10 % av operationskostnaden för våra omkostnader om din avbokning inte är av medicinska skäl. Om medicinska skäl åberopas krävs läkarintyg.

Om du inte kan komma till ett inbokat läkarbesök måste vi be dig att avboka senast ett dygn innan planerat besök.

Avbokar du ditt besök samma dag tar vi ut en kostnad på 300 kr. 

Betalningsinformation

Kortbetalning

Nu tar vi inte emot kontant betalning längre. Betalning sker via swish eller faktura. Alla estetiska operationer betalas mot faktura.

Försäkringsbolag

De flesta av våra kunder har sjukvårdsförsäkring och kommer via ett försäkringsbolag. Deras operation eller behandling finansieras således av försäkringsbolaget. Det innebär också att aktuell operation eller behandling ska vara godkänd av aktuellt försäkringsbolag.

Om det föreligger frågor eller oklarheter var god kontakta ditt försäkringsbolag.

Alternativ finansiering

De kunder som inte har sjukvårdsförsäkring eller finansiering via försäkringsbolag har flera andra alternativ till finansiering av sin operation eller behandling.

Lån via Medical Finance

Om du önskar stöd med betalningen för din operation så samarbetar vi med företaget Medical Finance som är ett kreditföretag som är specialiserat på vårdfinansiering. Var god att kontakta dem på telefon 020 – 51 62 00 eller via deras hemsida medicalfinance.se.

Egen finansiering/banklån

Ett vanligt tillvägagångssätt för att finansiera en operation, är att utöka sitt befintliga bolån.

Har du frågor?

Välkommen att kontakta Gävledalakliniken för avbokning eller mer information om betalning och finansiering.