Meny

v soft lift

Ett modernt och säkert alternativ, för ett naturligt resultat.

Vad är V Soft Lift?

V Soft Lift är ett modernt och säkert alternativ till både traditionell plastikkirurgi och botox respektive fillers.

Behandlingen är mycket prisvärd jämfört med andra metoder och risken för komplikationer är minimal.

Med den här metoden slipper du fula ärr och långa återhämtningstider men får ett utmärkt och naturligt resultat. Behandlingen utförs endast av vår specialistläkare i plastikkirurgi, Eya Le Wartie.

V Soft Lift görs med tunna trådar gjorda av polydioxanon, ett material som är vävnadsvänligt och fullständigt biologiskt nedbrytbar. En extra fördel med materialet är att det stimulerar hudens naturliga produktion av kollagen, så hudens elasticitet ökar. Vi kan behandla delar av ansiktet, hela ansiktet och/eller halsen.

Behandlingen

Metoden tar 30-60 minuter och går ut på att mycket tunna trådar förs in under huden med hjälp av en tunn nål. Före behandlingen appliceras Emla-salva på området och den får verka ca. 30 minuter.

Själva behandlingen utförs i lokalbedövning. En del av trådarna har små hullingar och därmed åstadkommer man ett mekaniskt lyft.

Det innebär att du ser en förbättring direkt, men det slutgiltiga resultatet syns ca 2 månader efter behandlingen. Då kommer du att märka att din hud ser både smidigare och fylligare ut.

Vanliga frågor och svar

Direkt efter behandlingen kan du eventuellt känna av en liten svullnad och ibland få några mindre blåmärken, men du behöver som regel inte stanna hemma från jobbet.

Du bör dock undvika träning och bastubad under ett par dagar efter behandlingen.

Resultatet efter en V Soft Lift-behandling håller normalt i sig i ca 24 månader, men ålder och livsstil kan påverka hållbarheten. Vid exempelvis rökning, överdrivet solande eller mycket intensiv träning kan hållbarheten förkortas.

Om man gör en ”touch up” ca 9 månader efter behandlingen så ökar hållbarheten avsevärt.

Är behandlingen rätt för dig?

Vill du veta mer om vår V Soft Lift-behandling? Kontakta oss på Gävledalakliniken.