Thomas Jonsson

Molding Plastikkirurgi

Ett nytt samarbete med plastikkirurg Thomas Jonsson

Gävledalakliniken inleder ett samarbete med plastikkirurg Thomas Jonsson och Molding Plastikkirurgi. Thomas är en erkänt skicklig kirurg med stor erfarenhet av plastikkirurgi från välkända kliniker i både Sverige och Danmark.

Thomas har stort kunnande inom estetiska bröstoperationer, så som bröstförstoringar, bröstlyft och bröstförminskningar. Han har även unik kompetens inom plastikkirurgiska operationer efter viktnedgång med hudöverskott, så som övre och nedre kroppslyft (bodylift). Thomas kan även hjälpa dig med bukplastiker, arm- och lårplastiker, fettsugning och fettransplantation.

Thomas har tidigare arbetat på en av Danmarks största plastikkirurgiska kliniker, Nygart Privathospital i Köpenhamn och Akademikliniken i Sverige. Nu tar Thomas emot bokningar via Gävledalakliniken i Gävle. 

Ett välkomsterbjudande - Få 10 % rabatt!

Fri läkarkonsultation. De tio första bokningarna får även 10 % rabatt på sin operation!

Det finns fortfarande lediga tider lördag den 15 och 29 juni. 

Behandlingar

– Bröstförstoring

– Bröstlyft

– Bukplastik

– Fettsugning

– Bodylift

Från en tidigare patient

”Jag fick mina bröst opererade i oktober 2016. Jag var supernervös före operationen, och enormt rädd för att bli besviken. Men nu sitter jag och har det fantastiskt, och är helt överlycklig. Jag blev opererad av Thomas Jonsson, och har fått den bästa behandlingen och resultatet. Tusen tack Thomas! :0) En rakt igenom fantastisk upplevelse som jag helt klart rekommendera.”

Pernilla Christoffersson, Juridikstuderande.

shutterstock_573751432

Välkommen på ett besök!

Frågor eller funderingar? Eller vill du boka en tid hos Thomas Jonsson?

Ring 026-12 27 10.